Achtergrond 3
home / over vvgn / uitgelicht / vacature algemeen bestuurslid vvgn

Vacature Algemeen bestuurslid VVGN

Het bestuur van de VVGN is op zoek naar twee nieuwe collega-bestuursleden! Ben jij de Verslavingsarts KNMG die ons komt versterken? Het bestuurswerk geeft diepgang aan je werk en biedt je de mogelijkheid om de leden te vertegenwoordigen vanuit een team met gedreven collega’s uit het hele land, ondersteund door een secretariaat en beleidsmedewerker. Vergaderen gebeurt veelal online en eens in de drie maanden fysiek, bij ons kantoor in Utrecht.

Lees hier de vacaturetekst en hier de sollicitatieprocedure.

Word jij onze nieuwe voorzitter?

Momenteel is dhr. Peter Vossenburg voorzitter van het bestuur. Het bestuur zal na zijn afzwaaien per 2022 een nieuwe voorzitter aanwijzen uit haar midden. Geen van de huidige bestuursleden heeft aangegeven deze functie te ambiëren.

Wil jij de nieuwe voorzitter worden van de VVGN? Lees dan hier wat er van de voorzitter verwacht wordt en geef in je sollicitatie je interesse aan in deze belangrijke rol binnen de vereniging, en waarom jij een geschikte voorzitter zou zijn.

Kortom: solliciteren doe je voor de functie ‘algemeen bestuurslid’, maar gezien het verwachte voorzittersvacuüm ben je ook van harte uitgenodigd je interesse in deze (hoofd)rol naar voren te brengen in je brief.

Solliciteren kan tot 15 december 2021 via info@vvgn.nl.

Van harte welkom in het bestuur!

Uitgelicht